Ai uitat parola?

Prima pagina > Produse de asigurare

Produse de asigurare - www.asiguraridevacanta.ro

Pentru că avem nevoi diferite ai la dispoziţie mai multe planuri de asigurare din care poţi alege pe cel potrivit pentru călătoria ta.

Asigurare pentru copii

Ştim că sănătatea copiilor tăi este foarte importantă, de aceea la www.asiguraridevacanta.ro planurile de asigurare sunt disponibile pentru copiii cu vârste începând de la 5 zile, fără majorarea preţurilor.

Asigurare până la 90 de ani

Începând cu 2011 am extins asigurările noastre şi pentru persoanele cu vârste cuprinse între 80 şi 90 ani, fără majorarea preţurilor.

Asigurare Supreme

Planul de asigurare Supreme îţi oferă o acoperire maximă de 30.000 EUR incluzând o indemnizaţie în cazul decesului de 3.000 EUR. Este un plan de asigurare complet, recomandat în special pentru călătoriile de lungă durată în afara ţării sau pentru vacanţe în locuri îndepărtate cum ar fi croaziere în ţări exotice.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Supreme

Asigurare Premium

Planul de asigurare Premium îţi oferă o acoperire maximă de 10.000 EUR incluzând o indemnizaţie în cazul decesului de 2.000 EUR. Este un plan de asigurare gândit pentru călătoriile cu durată medie sau lungă și oferă o acoperire suficientă pentru majoritatea riscurilor întâlnite în timpul călătoriei în străinătate.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Premium

Asigurare Standard

Planul de asigurare Standard îţi oferă o acoperire maximă de 5.000 EUR fără protecţie financiară în cazul decesului. Este un plan de asigurare conceput pentru călătorii de durată medie şi scurtă. Este recomandat pentru circuite turistice.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Standard

Asigurare Economic

Planul de asigurare Economic îţi oferă o acoperire maximă de 2.000 EUR fără protecţie financiară în cazul decesului şi nici în cazul spitalizării. Acest plan de asigurare este un plan de bază, conceput pentru călătorii punctuale de scurtă durată în afara ţării. Este recomandat pentru city break sau călătorii de shopping de 2 până la 5 zile.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Economic

Asigurarea Adventure

Este un plan de asigurare special care oferă protecţie financiară pentru riscul accidentării în urma practicării unei game variate de sporturi extreme. Suma maximă asigurată este de 10.000 EUR incluzând o indemnizaţie în cazul decesului de 2.000 EUR.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Adventure

Asigurarea Work

Este un plan de asigurare special care oferă protecţie financiară pentru riscul accidentelor de muncă. Suma maximă asigurată este de 5.000 EUR, incluzând o indemnizaţie în cazul decesului de 1000 EUR. Este recomandat pentru situaţiile în care vei lucra în străinătate.

Descarcă Condiţiile informative Asigurarea Work

asiguraridevacanta.ro este cel mai simplu şi rapid mod de a-ţi asigura vacanţa

Ai nevoie de o asigurare de vacanţă de fiecare dată când pleci din ţară.