Ai uitat parola?

Prima pagina > Contul de asigurat

Contul de asigurat - www.asiguraridevacanta.ro

Cumperi asigurările cu 50% mai simplu si mai repede folosind contul tău de asigurat.

Ce este contul de asigurat?

Contul de asigurat este o modalitate prin care simplificăm procesul de cumpărare a asigurărilor medicale de călătorie. Prin folosirea lui sistemul completează automat anumite date deja introduse, cum ar fi: adresa de email, numărul de telefon şi alte date ale asiguraţilor.
Îţi recomandăm să foloseşti contul de asigurat pentru a cumpăra asigurări medicale de călătorie de pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro.

Cum obţin un cont de asigurat?

După ce ai cumparat produse de asigurare de pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro, sistemul îţi crează automat un cont de asigurat, care iniţial este inactiv şi nu poate fi folosit. Dacă nu sunt activate, conturile ramân inactive pentru 90 zile după care sunt şterse automat din sistem. Pentru activarea contului urmează instrucţiunile primite în email-ul de confirmare a comenzii. Imediat după activarea contului aceasta va putea fi folosit pe site-ul nostru pentru a avea acces la asigurările cumpărate până acum şi a afla primul despre promoţiile, concursurile şi evenimentele noastre.

Cum folosesc un cont de asigurat?

După activarea contului de asigurat îl poţi folosi pentru autentificarea pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro utilizând formularul situat în colţul din dreapta sus .

Cum renunţ la contul de asigurat?

Deşi ne-ar părea rău să renunţi la contul tău de asigurat, la www.asiguraridevacanta.ro preţuim libertatea de alegere. Poţi renunţa în două moduri la contul tău:

  • orice cont care nu este folosit timp de 2 ani este automat şters;
  • te loghezi în contul tău şi de acolo poți șterge contul de asigurat împreună cu toate datele asociate acestuia. Chiar dacă renunți la contul tău de asgurat, vei putea cumpăra în continuare asigurări de călătorie de pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro;

asiguraridevacanta.ro este cel mai simplu şi rapid mod de a-ţi asigura vacanţa

Ai nevoie de o asigurare de vacanţă de fiecare dată când pleci din ţară.