Ai uitat parola?

Prima pagina > Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate - www.asiguraridevacanta.ro

Citeşte cu atenţie politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal

Confidenţialitatea datelor cu caracter personal

GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.asiguraridevacanta.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate atunci când utilizezi acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Vizitarea şi utilizarea acestui site se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi politicii de confidenţialitate și implică acceptul tău cu privire la acestea.
GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul site-ului www.asiguraridevacanta.ro precum şi politica de confidenţialitate şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.


GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® este operator de date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 5213.

Colectarea datelor cu caracter personal

GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® colectează date cu caracter personal numai cu acordul tău prin furnizarea acestora în mod voluntar. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® şi vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma®

Prin intermediul site-ului www.asiguraridevacanta.ro sunt colectate următoarele date cu caracter personal:

 • Numele şi prenumele asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;
 • Data naşterii asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;
 • Seria şi numărul actului de identitate al asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare şi procesării plăţii online de către PayU ;
 • Domiciliul (adresa) asiguratului - informaţie necesară emiterii poliţei de asigurare;
 • Adresa de email - informaţie necesară livrării poliţei de asigurare;
 • Numărul de telefon - informaţie necesară strict pentru rezolvarea eventualelor probleme apărute în procesul de emitere şi plată a poliţei de asigurare;
 • Adresa IP de la care site-ul este vizitat - informaţie folosită pentru emiterea poliţei de asigurare;

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în următoarele scopuri:

 • pentru a vă livra produsele de asigurare comandate de pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro
 • pentru a comunica cu dumneavoastră în privinţa produselor de asigurări cumpărate.
 • pentru a vă asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
 • pentru a publica lista caştigătorilor promoţiilor iniţiate de GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma®
 • pentru analize statistice şi de marketing


GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® foloseşte pe site-ul www.asiguraridevacanta.ro sisteme de analiză a traficului precum Google Analytics ce colectează informaţii despre paginile accesate în interiorul site-ului inclusiv următoarele informaţii cu caracter tehnic: adresa IP de la care site-ul este vizitat, sitemul de operare folosit, tipul browser-ului, tipul de dispozitiv utilizat pentru vizitarea site-ului. De asemenea www.asiguraridevacanta.ro foloseşte module cookie pentru stocarea temporară a unor informaţii anonimizate fără legatură cu datele cu caracter personal în vederea îmbunătăţirea funcţionlităţii sistemului de comercializare online a asigurărilor.


GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® nu solicită, nu colectează şi nu stochează date cu privire la tranzacţiile online (numărul cardului, data de expirare a cardului, numele persoanei înscris pe card, codul de securitate CVV/CVV2 sau alte informaţii legate de plata online). Toate tranzacţiile online sunt procesate de către PayU în mediu securizat.


Tuturor persoanelor care achiziţionează produse de asigurare de pe www.asiguraridevacanta.ro le sunt garantate drepturile prevăzute de legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora. Astfel ai dreptul de acces la datele cu caracter personal furnizate, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, aşa cum acestea sunt reglementate de dispoziţiile art. 13, 14 respectiv 15 din Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Îţi poţi exercita drepturile prevăzute în legea 677/2001 depunând la GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® o cerere în formă scrisă, datată şi semnată.
GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. - Gerroma® nu vinde, schimba sau închiriază date cu caracter personal către terţi.


asiguraridevacanta.ro este cel mai simplu şi rapid mod de a-ţi asigura vacanţa

Ai nevoie de o asigurare de vacanţă de fiecare dată când pleci din ţară.